Pridružite se naši veliki družini zadovoljnih gostov. Pri nas diši po Istri in njeni tradiciji.

Za večje skupine gostov lahko naročite jedi po naročilu v zavihku Rezervacije.

Letni dogodki.

Osmica

Za vas pripravimo dvakrat letno osmico, katera traja do 10 dni in vam v sklopu osmice ponujamo naše domače jedi, od pijače pa dobro domače vino, nekaj vrst žganih pijač in nekaj brezalkoholnega. Na naši kmetiji imate tudi možnost nakupa različnih domačih pridelkov kot na primer vino, olivno olje, suhe mesne izdelke, tartufe in podobno. Prijetno vabljeni!

Osmica 1
Osmica 2
Galerija 20

Fešta tartufov

Fešto tartufov organiziramo enkrat letno in sicer na sredini sezone “lova na tartufe”, ki je predvidoma Oktobra. Nudimo vam različne jedi na bazi tartufov. Tartufi so sveži, saj so lokalnega izvora. Pridite in se prepričajte tudi sami o kakovosti naše kulinarike. Že na daleč vam bo zadišalo po tartufih. Prijetno vabljeni! 

67159147_2442901849109342_3314774030120124416_n
Prva stran 2
Red Grapes with leaves, glass of wine and fresh cheese on rustic

Fešta špargljev

Tudi Fešto Špargljev organiziramo enkrat letno in sicer na začetku sezone pobiranja špargljev, ki je Aprila. Nudimo jedi s šparglji, kot so Jajca s šparglji, Jaca s šparglji in panceto, Jajča s šparglji in pršutom in druge. Organiziramo “Mega fritajo s šparglji”. Čisto vsak bo dobil svojo porcijo. Glasba v živo in dobra volja bosta vedno prisotna! Prijetno vabljeni! 

Šrarglji 1
Šrarglji 2
S